onsdag den 23. november 2011

Motiverende viden om vækst i MLM

Mange tænker måske, at det lyder uoverkommeligt at skabe et netværk med f.eks. 1000 personer, og at de indtægter der følger med i kølvandet virker urealistiske.

Intet kunne ligge længere væk fra sandheden - i MLM arbejder matematikken på smukkeste vis for os.

Den egentlige udfordring ligger ikke i få 1000 aktive personer i netværket, men at få de første 10 dygtige netværkskolleger i gang. Selvom 1000 kan lyde af meget, er det faktisk temmelig overkommeligt fordi væksten i MLM er eksponentiel og ser sådan ud:

Når vi starter i MLM, er vi alene i vores eget netværk, dvs. vi er 1 person. For at få  10 seriøse og dygtige netværkere, skal du altså 10-doble dit team. Sponserer du bare 2 gode samarbejdspartnere virker opgaven pludselig ret overkommelig - nu er I jo 3 personer til at introducere 7 flere. Uanset kan man sige, at din udfordring ligger i at 10-doble dit team, og at du i starten er alene om dette.

Når teamet har 10 seriøse netværkere, er næste mål 100. Igen skal teamet 10-dobles, men denne gang er I fra starten 10 om denne udfordring, og når du har 100 dygtige netværkere, forekommer 1000 personer pludselig inden for rækkevidde.

Når først vi har 100 aktive personer i netværket/teamet, skal der igen en 10-dobling til for at nå 1000, men denne gang har du 100 kolleger til at hjælpe dig.

De fleste vil ved en vedholdende og seriøs indsats relativt nemt kunne bygge et netværk på 100 aktive personer på 12 måneder. Det er tilsvarende ikke urealistisk at disse 100 personer kan skabe et netværk på 1000 personer henover de næste 12 måneder. Naturligvis kan man ved målrettet indsats opnå 1000 kolleger på 12 måneder, men husk: Intet kommer af ingenting - bortset fra lommeuld (Storm P :-)

Husk dog, at man i MLM skal have en balancering af indtægter, så din udfordring ligger også i at placere egne sponserede strategisk.



I MLM bygger vi hinandens netværk og indtægtsgrundlag, men enhver er ansvarlig for sin egen forretning. Det er ikke din sponsor eller din uplines ansvar at bygge dit netværk eller skabe optimal balance - det er dit ansvar!

Og indtægterne....nå ja, det er ingen hemmelighed at mennesker der har succes med MLM ofte har en indtægt der er mange gange større end landets statsminister. Måske vi skulle være flinke og invitere hende, især fordi vi i modsætning til statsministre bliver siddende på vores taburet, og vores indtægter er stadig stigende og med tiden passive :-)