søndag den 11. marts 2012

MLM - mere om den krisesikre forretningsmodel

Vi befinder os som bekendt i en krisetid, hvor arbejdspladser er en mangelvare, kun overgået af bankernes manglende interesse i, at låne penge ud til iværksættere.

I MLM kan man som tidligere nævnt opstarte typisk for under 5000 kr, og den beskedne investering antyder på ingen måde et beskedent indtægtspotentiale, der i de fleste selskaber kan blive betydelig. Risiko er typisk ikke eksisterende, da man for sin startinvestering bør få omsættelige produkter, der ofte repræsenterer en højere salgs- end anskaffelsesværdi.



Netop i modgangstider, bliver folk opmærksomme på nødvendigheden af, at tænke ud af boksen og tage ansvar. Dette er grunden til, at denne fantastiske forretningsmodel trives i såvel med- som modgangstider.

Rigtig mange succesrige netværkere er selvstændige med egen virksomhed, vel sagtens fordi de er vant til at skabe deres egne indtægter og tage ansvar herfor. Imidlertid er MLM for alle, både lønmodtagere, pensionisten, den studerende, den hjemmegående husmor/far og udenlandsdanskeren, fordi enhver bestemmer sin egen indsats.

Én ting er altså, at MLM kan iværksættes af alle uden forudgående erfaring, en anden ting er, at forretningsmodellen kan realiseres af de fleste pga. det begrænsede kapitalkrav, også folk der er økonomisk trængte eller er diskvalificerede, f.eks. pga. af personlig konkurs, insolvens eller omfattende gæld til det offentlige.

At forretningsmodellen tilmed er global, og nemt "kan tages med" til udlandet ved emigration eller længerevarende ophold, udgør bare ekstra argumenter.

Som bekendt skabes passive og stadig stigende indtægter i MLM, omend dette indfinder sig senere, efter man har ydet en indsats og skabt den eftertragtede og berømte sneboldeffekt.

På baggrund af ovenstående, kan jeg kun anbefale forretningsmodellen og at sætte igang - en lille daglig/ugentlig indsats henover et 1-3 år, vil for de de fleste resultere i en passiv årsindkomst, der nemt matcher en dansk gage i den attraktive ende af skalaen.