fredag den 27. januar 2012

Træt af krisen?

Stadig flere indser, at krisen ikke bare går væk og begynder derfor at tænke i nye baner, og her er MLM en indlysende idé, da det er en forretningsmodel der stortrives i både medgangs- og modgangstider.



Multi Level Marketing kan igangsættes for meget små midler, som på ingen måde afspejler indtjeningsmulighederne. Det er ikke ualmindeligt, at man kan igangsætte en komplet forretning for under 5000 DKK alt inklusive. Risikoen er derfor minimal, og uanset om man er lønmodtager, selvstændig, pensionist, studerende eller hjemmegående kan MLM forenes med eksisterende aktiviteter.

Fordelen er indlysende, at man ikke behøver at satse livsopsparing, hus og job, men i eget tempo kan opbygge et indtægtsgrundlag som henad vejen bliver passiv indtægt og stadig stigende.

MLM forudsætter ikke en bestemt uddannelsesmæssig baggrund, færdigheder, social status osv., mennesker opnår succes med denne fantastiske forretningsmodel der af Fortune Magazin omtales som det 21. århundredes forretningsmodel, pga. deres personegenskaber.

Da MLM handler om at dele produktoplevelser og forretningsmulighed med andre, med henblik på at skabe fælles netværk af nye kunder og distributører, er det en både sjov, spændende og indbringende forretningsmodel der i mere end 60 år har spredt sig globalt, med en årlig omsætning på mere end 110.000.000.000 USD.

Nogle af verdens mest succesrige forretningsfolk, blandt andet Donald Trump, Warren Buffet, Richard Branson og Robert Kiyosaki anbefaler MLM-modellen, fordi den indebærer store fordele for tilknyttede uafhængige distributører, kunder og virksomheder der anvender forretningsmodellen til at afsætte sine produkter.

MLM handler om at dele oplevelser og muligheder med hinanden. Vi gør det allerede i forvejen, f.eks. når vi har set en god film i biografen, eller haft en fin restaurantoplevelse. Få ting er mere effektive, end anbefalinger fra folk vi kender og stoler på, netop fordi vi ved de er troværdige og vil os det godt. Naturligvis kan man også ofte i MLM henvende sig til bestemte målgrupper som produkterne henvender sig til. Mulighederne er utallige.

Husk: Er man utilfreds med noget, må man tage ansvar og gøre noget nyt!

Der er mange spændende MLM-selskaber derude, har du spørgsmål eller brug for mere information, så kontakt mig gerne på mm@cnlp.dk eller tlf. 31316686.